Informatie Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek ligt in het Caribisch gebied naast Haïti. Vanwege het tropische klimaat is het een aantrekkelijke vakantiebestemming. Het eiland heeft prachtige zandstranden en in het binnenland is het klimaat altijd lekker. In het binnenland kan men verkoeling vinden in de bergen onder het genot van een Dominicaanse sigaar en lokale rum, de twee belangrijkste exportproducten van het land.
Vakantie Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een zeer geliefde vakantiebestemming. De Dominicanen zijn goed ingespeeld op de toeristen, er zijn dan ook veel hotels, restaurants en winkels te vinden in de Dominicaanse Republiek. Daarnaast worden er ook veel All inclusive arrangementen aangeboden. Enthousiast geworden? Boek direct een last minute naar de Dominicaanse Republiek of lees meer informatie over het prachtige land!

Klimaat

Dat het weer in de Dominicaanse Republiek altijd mooi is, ligt aan het tropische klimaat. Dit zorgt voor een gemiddelde temperatuur in de Dominicaanse Republiek tussen de 25 en 30 graden. De enkele keer dat minder mooi weer voorkomt, is slechts voor korte duur.