Vliegtickets samen met een hotel?

Het kopen van een online vliegticket naar de Dominicaanse Republiek is goed te combineren met boeken van een hotel. Bekijk het online aanbod van vliegtickets en vergelijk per vliegveld de prijs van de verschillende tickets. Aanbieders voor vliegtickets zijn te vinden op de pagina.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Goedkoop

De goedkoopste manier om naar de Dominicaanse Republiek te reizen is via een combinatieticket van een hotel met het vliegticket. Het vakantieland is het gehele jaar door geschikt voor een zonvakantie. De prijzen van een vliegticket variëren erg per seizoen en de datum van aankoop. Wanneer je goed op de aanbiedingen en last minutes let kun je op je vliegticket veel geld besparen.

Praktisch vliegen

Met je vliegticket naar de Dominicaanse Republiek ben je binnen negen uur in het land van bestemming. in de winter is het daar zes uur en in de zomer vijf uur vroeger dan in Nederland. Het is verstandig om tijdens je vlucht je vliegticket continue bij de hand te hebben, evenals je paspoort. Voor het vliegen naar de  heb je een paspoort nodig met een minimum geldigheidsduur van zes maanden.